Fulcrum Red Metal ZERO XRP ASF

266 551 Ft‎

A szénszálas agy rendkívül könnyű, és növeli a kerék reaktivitását. A kerékagy test titán, ami drasztikusan csökkenti a kerék súllyát és növeli a teljesítményt. Az első kerék 21 küllős, 14 egyenes fej alumínium aero küllők kereszt csipkés a bal oldali és a 7. sugárirányban fűzős egyenes fej alumínium aero küllők a jobb oldalon.

 A hátsó kerék használ forgáspontja 2: 1 arány Küllő a fokozott stabilitás és erőátvitel 8 egyenes fej alumínium aero küllők kereszt csipkés a bal oldalon, és 16 sugárirányban fűzős egyenes fej alumínium aero küllők a jobb oldalon. Az új Red Metal Zero XRP hihetetlenül könnyű, a kemény munka, a Fulcrum mérnökök lehetővé tette, hogy elérjék a súlya mindössze 1470g a beállított 130g kevesebb, mint az előző Red Metal nullák így a XRP egyik legkönnyebb tömlő nélküli alumínium XC kerekek a piac. Elérhető akár 6-Bolt, vagy Fulcrum AFS tárcsafék szerelhető.
Ez a kerékpár jön az első és hátsó tengelyek QR alapkivitelben tartozéka egy 15 mm-es Thru-Axle készlet, amely lehetővé teszi, hogy megtérít az első kerék egy 15 mm-es Thru tengely.

Tömeg1470g
Kerék mérete26"

Kapcsolódó Termékek

Fel az oldal tetejére!