Campagnolo Vento Asymmetric

40 157 Ft‎

Az újratervezett VENTO ™ aszimmetrikus veszi, ugyanazokat a tulajdonságokat, ami miatt a Vento ™ kerék annyira népszerű a múltban, és veszi ezt a kerékpárra, hogy a következő szintre.

Az új design mellett az aszimmetrikus hátsó felni profil kínál figyelemre méltó teljesítmény növekedését mind nagyobb keresztirányú és torziós merevsége, valamint a nagyobb reakcióképesség.

New kialakítása lehetővé teszi a homogénebb beszélt feszültségek és teszi a keményebb, nagyobb teljesítményű kerékpárok.

A verseny kész kerékpár garantált Campagnolo® minőség miatt az Vento ™ Aszimmetrikus szilárd választás minden kerékpáros.

DIFFERENCIÁLT RIM magasság: 24 mm elöl, hogy az optimális kezelése; 27,5 mm hátul továbbítására minden hatalmat a kerék.

Az aszimmetrikus kerékpántprofilt: aszimmetrikus hátsó felni profil lehetővé teszi a jobb kiegyensúlyozása küllős közötti feszültségek hajtás és hajtás-oldalán, amely jobb szimmetria egy aszimmetrikus alkatrész. A hatékonyság növelése és reakciókészség biztos, hogy kell jegyezni.

Dinamikus egyensúly ™: minden pontján a perem pedig ellensúlyozza az azonos tömegű a szemközti oldalon. Maximális stabilitás a kerék még nagy sebességnél is.

Két változatban kapható HÁTSÓ KERÉK: radiális fűzés minta küllők és exkluzív Mega-G3 ™ beszélt minta: tökéletes egyensúlyt a küllő feszültségek mindkét oldalán a kerék. Csökkenti a stresszt, növeli keresztirányú merevsége és erőátvitelt a kereket. Mega-G3 ™ kiküszöböli a rezgéseket még a "nehéz" a kerékpárosok.

Acél küllők WITH változó vastagságú: maximális aerodinamikai légellenállás és stabilitását nagy sebességnél.

NAGYMÉRETŰ FLANGE: növeli a torziós merevséget, növekvő reakciókészség minden változás üteme a kerékpáros.

ALUMINIUM híd: csökkenti a súlyt a kerék.

Alumínium aggyal Test: biztosítja a magas fokú oldalirányú merevséget

Gyorskioldó: új, teljesen áttervezett és könnyebb aerodinamikai profilú kerék blokk. Steel gerinc és excentrikus, kar, fúróval villámlás és alumíniumöntvény.
Az excentrikus zárórendszerére lehetővé teszi kerékpáros vehetünk a szükséges nyomást fokozott érzékenység, hogy megtalálják a megfelelő elkészítése a blokk. Könnyen használható, egy ellenálló anyagból kopás, rozsdásodás, és nyomás.

Kapcsolódó Termékek

Fel az oldal tetejére!