Campagnolo Athena fékváltókar (párban bowdennel)

43 307 Ft‎

Campagnolo ATHENA Ergopower ELLENŐRZÉSE
Deep Black, Bright Silver, vagy ha úgy tetszik, a szén-kivitelben: három alternatíva testreszabására kerékpárral a max. Az előadás funkciók felső sorban köszönhetően Power-Shift ™ technológia, amely lehetővé teszi több a felfelé (3 fogaskerekek), és egyetlen visszaváltást.

alu / karbon - alu fekete - alu ezüst


Az erős pontjai Athena ellenőrzések kényelmet és a biztonságot. Fékkarjaival dupla görbülete és a csuklyát design alapján az ergonomikus kézzel teszik ezeket az ellenőrzéseket az abszolút benchmark a piacon.

POWER SHIFT ™ mechanizmus
Rendkívül gyors és pontos, ez lehetővé teszi, hogy váltson a három fogaskerekek egy időben, vagy visszaváltás egy mindössze egyetlen intézkedést.

ULTRA-SHIFT ™ ERGONOMICS
Biztosítja a fogást a kormányon és a gyors, pontos irányítást a karokat. A speciális ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy vállalja három különböző kéztartást a karokat, mint a két hagyományos is.

ERGONOMIC KÉZIFÉKKAR
Leeresztett pozícióját a támaszpont a fékkart - csökkenti a stressz működő fékek - nagyobb fékezés modulability.

VARI párna ™ HOOD
Anyaga antiallergén rugalmas anyagból, változó párnázott, amely biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot után is sok órát a kerékpár. Köszönjük, hogy a különleges bánásmódot, hogy ellenáll az UV sugárzásnak, és fenntartja eredeti színek nélkül gyengült.

Kettős görbületű KÉZIFÉKKAR
Lehetővé teszi, hogy vegyenek részt és módosítják a fék biztonságosan minden kéz.

Betét nagy kezek
Nagyobb biztonságot és kényelmet biztosít a kerékpárosok nagy kézzel.
Tömeg372 gr.

Kapcsolódó Termékek

Fel az oldal tetejére!