47 terméket találtam.

Alkategóriák:

10 236 Ft‎

Campagnolo Record Bowden szett

30 866 Ft‎

Campagnolo Super Record első váltó Abszolút páratlan pontossággal és sebességgel: a Super Record ™ első váltó Ultra Shift ™ geometria együtt a Campagnolo® hajtómű és a lánc garantálja a legjobb váltási teljesítményt bármilyen körülmények között.

27 165 Ft‎

Campagnolo RECORD első váltó Ez az egyik lényeges alkotóeleme - együtt és a lánckerekek kazetta - a kivételes Record ™ groupset.Hála Ultra-Shift ™ technológia, a váltó kalitka merevebb, míg a test és a keret kiigazítása alkatrészek miatt a váltó, hogy gyorsabb és határozottabb.

19 370 Ft‎

Campagnolo CHORUS első váltóEz a rendszer gyors, rugalmas, és pontos, és a lánc műszakban egész lánckerék nélkül tétovázás.A Chorus ™ 11 sebességes első váltó kompatibilis a standard hajtókar készletek és a Compact.A geometria a villa és a mozgás az elülső lemez tervezték és optimalizálták, hogy a maximális teljesítményt nyújtson a többi Campagnolo®...

53 543 Ft‎

Campagnolo RECORD FÉKEK Következő profi kerékpárosok kielégítését jelenti minden igényeit. Ezért Campagnolo® tervezett két Record ™ fék opció.Skeleton geometria lehetővé tette, hogy a súlycsökkentés csökkentése nélkül fékerőt, miközben ugyanazt a működési biztonságot. A differenciált első és hátsó geometriát biztosít áramot és a progresszivitás.

36 220 Ft‎

A használt vegyületek hozama kiváló fékezési teljesítménye és a könnyített pad tartók teszik pad csere gyors és egyszerű. De ez még nem minden. Campagnolo® két lehetőséget kínál: együtt a klasszikus első / hátsó fék differenciálás maximális könnyedség és fékezési moduláció, van is egy dual pivot lehetőség áll rendelkezésre a hátsó fék, még határozottabb...

Mutat 1 - 12 / 47
Fel az oldal tetejére!