13 terméket találtam.
527 559 Ft‎

Bora Ultra 80, minden kerékpáros álma. Campagnolo, bemutatja a leguljabb változatát, ami már 80mm-es peremmel rendelkezik. Ez a projekt a híres 50mm Bora Ultra Two révén született.

531 496 Ft‎

Új kerék robbant be a piacra, Bora ultra 50 néven. Új, szélesebb felni valamint eltérő első és hátsó átmérő. További fejlesztések az elöző verzióhoz képest. Jobb aerodinamika, merevség és komfort.

346 457 Ft‎

A legendás Bora nem csak profiknak. Teljes egészében kézzel összeállított, gépésztechnikusokkal ellenőrzött, elektronikus műszerek általl tesztel minden apró részlete. Ez biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot

192 913 Ft‎

Campagnolo rajongók már régóta várnak erre a kerékre. Magabiztos és agresszív tervezés és grafika, "első osztályú" teljesítmény. A szén-kerék minden előnyével és az alumínium fékrendszer gyors reagálásának köszönhetően kényelmes és engedelmes minden fajta útszakaszon.

135 906 Ft‎

A Neutron ™ Ultra ™ már egy jól bevált jelképe e sikereres sorozatnak. Keresettek a versenyzők és az amatőr kerékpárosoknál egyaránt, és tulajdonságaiban is utánozhatatlan.Szuper könnyű a lejtőkön, és rendkívül megbízható.A Neutron ™ Ultra ™ mindent magában foglal amit egy kerékpáros igényel.

698 425 Ft‎

A Hyperon ™ Ultra ™ Two, definíció, a hegyi-motoros kerék kifejezésre. A kerék egyesíti a könnyedség, finomság és érzékenység fogalmát.A nagy távolság sem okoz gondot, a hosszú emelkedők az ideális terepe. A magaslatok megszállottjainak akik kedvelik a "hegymászók" világát.

56 929 Ft‎ 66 929 Ft‎

felnik: 35 mm magasságútömeg: 788 g (első kerék) 937 g (hátsó kerék)  további információk: Campagnolo, vagy Shimano rotorral

38 207 Ft‎ 43 307 Ft‎

Az újratervezett aszimmetrikus Khamsin.Az olcsobb belépő szint érdekében. Mindazoknak, akik, nem versenyszerűen űzik eme sportágat, de mégis azt az érzést szeretné magáénak tudni.Dinamikus egyensúly, letisztúlt szín, könnyű és masszív.

207 283 Ft‎ 232 283 Ft‎

A Shamal Mille kerék teljes egészében kézzel összeállított egy gépésztechnikus, elektronikus műszerekkel ellenőrizni minden apró részletét. Ez biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot amit nyújtania kell.

188 024 Ft‎ 211 024 Ft‎

A Shamal ™ Ultra ™ kerék teljes egészében kézzel összeállított egy gépésztechnikus, elektronikus műszerekkel ellenőrizni minden apró részletét. Ez biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot amit nyújtania kell.

40 157 Ft‎

Az újratervezett VENTO ™ aszimmetrikus veszi, ugyanazokat a tulajdonságokat, ami miatt a Vento ™ kerék annyira népszerű a múltban, és veszi ezt a kerékpárra, hogy a következő szintre.

93 701 Ft‎

A Zonda ™ kerék teljes egészében kézzel összeállított egy gépésztechnikus, elektronikus műszerekkel ellenőrizni minden apró részletét. Ez biztosítja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot amit nyújtania kell.

Mutat 1 - 12 / 13
Fel az oldal tetejére!