6 terméket találtam.
72 441 Ft‎

SIDI off-road csúcsmodell. Úgy tervezték, hogy a legmagasabb igényeknek. Első osztályú teljesítmény a közvetlen erőátvitel rá a könnyű és merev karbon talp. Köszönhetően maximális kényelmet biztosít a SIDI TECNO-3 technológia egyedi beállítás és a szellőztetés.

40 945 Ft‎

Cape MTB cipő a középosztály egy kicsit kisebb teljesítményű, alacsonyabb áron. A bevált verseny Sole kombinálva kényelmes és ellenálló felsőrész a legjobb tapadást minden terepen.

51 181 Ft‎

MTB SRS Carbon Composite Sole: A tartós, szénszálas erősítésű műanyag talp van egy integrált teljes szén használatát. Ez az egyedülálló, szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi a rugalmasságot a lábujjak területén kapcsán kiváló merevség és erőátvitel az egész talp területén.

35 433 Ft‎

Első sorban mountain bike cipő, zárrendszerrel, amely lezárja a szoros illeszkedés a lábfej. Egyetlen minta kitiltja sár könnyen, és lehet szerelni opcionálisan Sidi® toe tüskék jól tapad le a motort.

35 433 Ft‎

A Buvel MTB cipő abszolút kedvenc a sífutás, hegyi kerékpárosoknak, versenyzők és kalandorok. Európai kézműves minőség, hogy mindig az teljesítő Utószezon ahonnan remek kényelmet. A Soft lábfej lezárása System® és a párnázott nyelv kiküszöbölése nyomás. A bevált verseny Sole kombinálva kényelmes és ellenálló felsőrész a legjobb tapadást minden terepen.

38 583 Ft‎

MTB VERSENY SOLE: szénszálas erősítésű műanyag talp beépített műanyag betétek az optimális tapadást járás közben. Cserélhető szál egészíti ki a stopli területen. Menetes betétek opcionális szegecsekkel. kompatibilis az összes közös MTB pedál rendszereket.

Mutat 1 - 6 / 6
Fel az oldal tetejére!