5 terméket találtam.

Alkategóriák:

787 402 Ft‎

Kézzel készített olasz szén több fáklyát, mint bármi az úton, a Cipollini Logosz egy osztály, hogy saját.

826 772 Ft‎

Az igényes és színpompás Mario Cipollini ragaszkodik a legjobb minőségű és minden olasz gyártás. A vonal Cipollini kerékpárok csúcspontját jelentik teljesítmény, a design és a hatékonyságot. Minden kerékpár út minősége van hangolva, hogy megfeleljen a megelégedésére a világ egyik legkiválóbb versenyzők, Mario magát.

728 346 Ft‎

Az első "nem integrált monocoque" által Cipollini, egy forradalmi, szabadalmaztatott építési rendszer elöl önhordó háromszög + hátsó tengely illeszkedő nevű AtomlinkTM. Ez lehetővé teszi a nagy reaktivitás és erőátvitelt a földre, hasonló a legjobb monocoques.

1 078 740 Ft‎

Versenyre született, ez a lélegzetelállító szépség. Egy extrém keret szakemberek, az igazán jó ember. De annak ellenére, hogy a látszat, ez is egy kényelmes, pontos, biztonságos, könnyen kezelhető eszköz.

1 220 472 Ft‎

Ebben a speciális keret, az összes alkatrészt vizsgálták legnagyobb hatalom a rendkívül egyszerű. Integrált, szobrászati, heves monocoque. Úgy néz ki, mint egy hatalmas szén tömege, rendkívül jelent. Kompakt, koncentrált, tetrago mozgás, egyedülálló, még a legkeményebb kerékpáros pálya.

Mutat 1 - 5 / 5
Fel az oldal tetejére!