5 terméket találtam.
98 425 Ft‎

Campagnolo Super Record hátsó váltó Gyorsaság, a pontosság, simaság és jobb külsőt: az első hátsó váltó szénszálas alsó és felső test is meghökkent, még a legigényesebb kerékpárosok.

62 992 Ft‎

Hátsó váltó Campagnolo RECORDEz a szív és a lélek a Record ™ 11s hajtáslánc! A Record ™ hátsó váltó mindig kiváltott versenyek, és nyer, és még ma képvisel a professzionális versenyzők a bizonyosság a gyors és rendkívül precíz váltás terhelés alatt is. De nem kell, hogy egy profi, hogy kihasználják a teljesítmény jellemzői Record ™ 11 sebességes: a...

51 181 Ft‎

Campagnolo CHORUS hátsó váltóChorus ™ 11 sebességes a váltás pontosság hasonlítható össze az idősebb testvérek felvétele ™ és a Super Record ™.A design és geometriája a hátsó váltó pontosan ugyanaz. Az egyetlen különbség abban rejlik, hogy a felhasznált anyagok, amelyek lehetővé tették, hogy kedvező áron csökkentése nélkül teljesítményszintet.

23 622 Ft‎

Abszolút pontossággal.A hátsó váltó Ultra Shift ™ geometria célja, hogy megadja a bizonyosságot, azonnali váltás minden körülmények között.

18 740 Ft‎

Zero kompromisszum. A Veloce ™ hátsó váltó emeli a mércét a 10 sebességes hajtásláncok, figyelembe őket, hogy még magasabb szintű teljesítményt.A design a paralelogramma és túlméretezett külső lemeze, már használjuk a 11-sebességes váltó, a "burkoló", és teszi változó hihetetlenül gyors, pontos, és csendes.

Mutat 1 - 5 / 5
Fel az oldal tetejére!