5 terméket találtam.
135 039 Ft‎

Campagnolo RECORD hajtómű Egy extra fegyver eléréséhez győzelmet. A Record® hajtómű van, amelyet arra terveztek 100% -át kerékpárosok hatalmat a kerék: maximális torziós merevsége a rendszer, a legjobb U és Q tényezők a kategóriában, és hajtókarok teljes egészében egyirányú szénszál.

89 764 Ft‎

Campagnolo CHORUS hajtóműXPSS ™ (eXtreme Performance eltolása System) a rövidítése, hogy jelöli a leghatékonyabb és legeredményesebb rendszer valaha, az abszolút legjobb változó sebességgel és pontossággal terhelés alatt is.A Chorus ™ hajtómű szénszálas ideális partner a versenyt.

40 945 Ft‎

A legnyilvánvalóbb változásai azonnal észre az első váltás. Az új design, az értékesítési lánc váltás és visszaváltás zónák segítségével változó rendkívül gyors és pontos. A tengely Athena ™ a márka új Power Torque System ™, amely lehetővé teszi, hogy szerezzen igen magas értékeket torziós merevség és hatékony átvitel, anélkül, hogy növelnék az oldalsó...

37 791 Ft‎

Campagnolo VELOCE hajtóműA Veloce ™ hajtómű elfogadja a Power Torque System ™ is használják annak a "nagy testvér" Centaur ™.A Power Torque System ™ jelenti az ideális megoldást a Campagnolo® 10s hajtásláncoknál:nagy merevség hajtókarjainak és lánckerekek együtt rendkívül korlátozott súlya.

Mutat 1 - 5 / 5
Fel az oldal tetejére!