5 terméket találtam.
66 929 Ft‎

Minden helyzetből a kormányon, az ergonomikus Ergopower ™ ellenőrzések lehetővé teszik, hogy vegyenek részt a hátsó váltó és első váltó rendkívüli gyorsasággal és pontossággal.A maximális teljesítmény, miközben a biztonság és a kényelem nem szabad elhanyagolni: minden részletét úgy tervezték, hogy a maximális kényelmet akár hosszú órákon át a motoron.

43 307 Ft‎

Campagnolo ATHENA Ergopower ELLENŐRZÉSEDeep Black, Bright Silver, vagy ha úgy tetszik, a szén-kivitelben: három alternatíva testreszabására kerékpárral a max. Az előadás funkciók felső sorban köszönhetően Power-Shift ™ technológia, amely lehetővé teszi több a felfelé (3 fogaskerekek), és egyetlen visszaváltást. alu / karbon - alu fekete - alu ezüst

25 197 Ft‎

Úgy tervezték, hogy a kezét.Egy alapos tanulmány a ergonómia között a kéz és a működtető kart lehetővé tette, hogy elérjék a biztonsági szintet, a kényelem és a sebesség ellenőrzés messze túl a várakozásokat.Egy mászni, vagy egy sprint, a keze mindig megtalálja az ideális pozíció, kompromisszumok nélkül.

56 693 Ft‎

ULTRA-SHIFT ™ ERGONOMICSBiztosítja a fogást a kormányon és a gyors, pontos irányítást a karokat. A speciális ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy vállalja három különböző kéztartást a karokat, mint a két hagyományos is.

Mutat 1 - 5 / 5
Fel az oldal tetejére!