6 terméket találtam.
41 654 Ft‎

A Deda Elementi Presa Kormány a szénszálas változata Deda Zero100. Ez a termék az új Deda Rapid Kézi Mozgalom (RHM) tervezési kezdeményezést. Deda észre, hogy egyre több és több profi riderek ledobásával rudak, hogy azok milyen nyereg.

15 354 Ft‎

Az alakja a modern kerékpáros.Zero100 kormány végrehajtja RHM Rapid kéz mozgását, fogalmát.Az ugyanazon előnye az új Deda Elementi Presa kormány,gyártott erős 7075 T6 hármas tompán ötvözet.A rendelkezésre álló két fi nishes: sötét fém lengyel és a klasszikus fekete matt eloxált

17 087 Ft‎

A fehér alak a modern kerékpáros.Zero100 kormány végrehajtja RHM Rapid kéz mozgását, fogalmát.Az ugyanazon előnye az új Deda Elementi Presa kormány,gyártott erős 7075 T6 hármas tompán ötvözet.A rendelkezésre álló két fi nishes: sötét fém lengyel és a klasszikus fekete matt eloxált

119 764 Ft‎

Leírás RAM teljesen megújult a struktúrájában, miközben a grafikai design, amely tette híressé. Fejlesztési és fejlesztések végeztek az elhelyezése a réteg szénszálas a bilincs és a bejárati lyukakat a fékvezetékekkel. A csökkenést is áttervezték, hogy adjunk több kényelmet és többet nyújt elhelyezési zónák a kezét.

111 102 Ft‎

LEÍRÁS Velo News magazin elnevezte "a korona ékszere", a gyűjtemény bővült és javult a különleges modelleket, amelyek fenntartják a műszaki jellemzők a klasszikus RAM kormány, és adjunk hozzá egy értékes érintés verseny kerékpár. RAM Bianca egyedülálló TECNO stílusú festmény. Szintén elérhető a ergonómikus csepp version.Limited kiadás.

44 409 Ft‎

Ennek eredményeként, úgy tűnt, hogy lovasok kevesebb időt a csepp. Így ahelyett, hogy emelje fel a bárok, amit egy versenyző lehet vonakodott megtenni, mert szereti a helyzet a felsők mászás, akkor rövidített mind a csepp, és az eléri a rúd. Rövidebb, mint a hagyományos lapos csepp kormány.

Mutat 1 - 6 / 6
Fel az oldal tetejére!