Pinarello Dogma K8-S

2 006 758 Ft‎

Született megszelídíteni Pave ... de nem csak azt. DOGMA K8-S ... játék, váltó!

"A játék váltó" nem egy olyan elképzelés a mi marketing az emberek, de az első szavait Sir Bradley Wiggins tesztelés után DOGMA K8-S
Igen, ez a termék forradalmasítja a világ kerékpár, ami egy új szegmens: a hátsó felfüggesztésre kerül. Dogma K8-S
az eredmény egy külön kérésére Team Sky: van egy innovatív keret képes csökkenteni a pszicho-fizikai stressz, a sportolók, és így növeli a teljesítményt a HELL ÉSZAK.
Csakúgy, mint a Dogma F8, mi össze csapatunk ofItalian és brit mérnökök, akik együttműködtek, hogy az úton egy kerékpár withwell meghatározott jellemzők: függőlegesen konform még merev ugyanabban a pillanatban, és természetesen fenntartja a tömeg egy ROAD BIKE.We tervezett egy könnyű szuszpenzió rendszer kombinálva az új szén iánctartók meg tud hajolni, annak érdekében, hogy hozzon létre egy forgáspontja a tökéletes vezetési komfortot. DOGMA K8-S első háromszög hasonló az egyik dogma F8. Geometria csak némileg módosított, a jobb lovas nehéz terepen, míg a hátsó háromszög változásokat, köszönhetően az új futómű DSS 1.0 (Dogma Suspension System) és az új lakás lánc marad FLEXSTAYS ™. A laboratóriumi tesztek során, melyek biztosítják a biztonság és a hatékonyság, az új keret, teszteltük az új DOGMA K8-S, amely a legutóbbi 130km a Paris-Roubaix útvonal, Sir Bradley Wiggins és Christian térd. Hosszú és rendszeres macskaköveken szektorok végeztünk összehasonlító vizsgálatokat az előző DOGMA K. Mindkét keret volt gyorsulás, powermeters és GPS műszerek.
A teljes vizsgálati kampány nyertünk nagy mennyiségű adat; szintetizáló Mindezek enyhíteni az összehasonlítás, az általános teljesítmény Dogma K8S 4,6% -kal nagyobb, mint a Dogma K 2015 szempontjából a kezelés és a kényelem.
Dogma K8-S keret (méret 53), komplett felfüggesztés, súlya kevesebb, mint 1 kg, pontosan 990 gramm. Ez egy forradalmian új keret, amely megnyitja az új forgatókönyv, a közúti biciklizés és a versenyzés.

Kapcsolódó Termékek

Fel az oldal tetejére!