Pinarello Dogma F8W

2 343 307 Ft‎

Itt a nyolcadik csoda!
A nyolcadik generációs dogma létrehoz egy játék a szavak, hogy válhat egy tökéletes reklámszlogen: A nyolcadik Dogma ... a nyolcadik csodája a világ.

 

Az elmúlt két évben, a dogma 65,1 volt a legtöbb című kerékpár a bolygón, megnyerte a Tour de France kétszer, a világbajnokság, és több mint 100 Pro Tour versenyen.

A Dogma 65.1 volt a legjobb eladó nélkül precedenst Pinarello és általánosan elismert viszonyítási világ nagy end Road Bikes.

Kezdve ezen helyiségek, el lehet képzelni, milyen nehéz volt, hogy javítsa a kultikus kerékpár.

Pinarello LAB, Team Sky és JAGUAR létrehozott egy munkacsoportot, ahol mindenki hozta a döntő hozzájárulás.

Team Sky a visszajelzéseket kapott a sportolók, a Jaguar az aerodinamika vonatkozik CFD és szélcsatorna tesztelés, Pinarello LAB kerékpáros része, szerkezeti vizsgálat és a design. Ez a szinergia napvilágra a Dogma F8.

"Dogmát F8 ér újabb jelentős számszerű adatokat, de ami még fontosabb, azt állítja, a vezetés egyedülálló érzést, amely lehetővé tette a korábbi Pinarello Dogma kerékpárok verhetetlen. Aki lovagol az új F8 dogma azonnal érzékeli a rendkívüli munkát végzett a csapat, ami egy korszerű és aerodinamikus kerékpár anélkül, hogy elveszítené a jellegzetes dogma: egy erős és érzékeny kerékpár minden pályán. "

Fausto Pinarello

Kapcsolódó Termékek

Fel az oldal tetejére!