17 terméket találtam.

Alkategóriák:

1 053 696 Ft‎

GAN RS származhat közvetlenül az Dogma F8, de számos egyedi megoldásokat, hogy ez egy kevésbé szélsőséges keret, miközben érintetlenül stílus és érzés Pinarello kerékpárok.A főbb jellemzői származnak DOGMA F8: aszimmetria a keret, bár kevésbé szélsőséges, mint F8, és egy új típusú, nagy szilárdságú szén, ami valamivel kevésbé merev.

651 161 Ft‎

Shimano 105 szettel. GAN Disk származhat közvetlenül az Dogma F8 Disk, hanem számos egyedi megoldásokat, hogy ez egy keret kevésbé szélsőséges, miközben érintetlenül a stílus és az érzés a Pinarello kerékpárok.

759 688 Ft‎

Karbon vázas országúti kerékpár. A Pinarello Gan S nagyjából ugyanazokkal a vázszerkezeti jellemzőkkel bír, mint a  Dogma F8, de más anyagból, jelentősen alacsonyabb áron.

578 151 Ft‎

GAIN származhat közvetlenül az Dogma F8, de számos egyedi megoldásokat, hogy ez egy keret kevésbé szélsőséges, miközben érintetlenül a stílus és az érzés a Pinarello kerékpárok.GAN egy jó belépő szintű, amely fenntartja a sajátosságait dogma F8: aszimmetria, még ha kevésbé feltűnő, és egy új, nagy szilárdságú anyagból, bár kevésbé merev és teljesítményét.

1 227 339 Ft‎

Professzionális karbon vázas triatlon kerékpár – Pinarello módra. Végre itt van egy kifejezetten a triatlon-szakág számára kifejlesztett karbon vázas kerékpár, amely kis tömegével és aerodinamikus tulajdonságaival minden triatlonos álma lehet.

Mutat 13 - 17 / 17
Fel az oldal tetejére!